om mat.
På allmän begäran (äh, kalla mig skönheten och jag smälter):
c.s fantastiska TONFISKGEGGA
Du behöver:
3 dl gräddfil
1 rödlök
1 burk tonfisk (delfinvänlig)
1 msk senap (eller efter tycke och smak)
salt
peppar
Hacka löken, blanda allt. Låt stå i kylskåp en stund. Ät.
Om vi äter det ofta här? Nä, nej det kan jag inte påstå. Alltså aldrig. Nej här ser matschemat ut ungefär såhär:
Frukost - vitt bröd.
Lunch - böngryta.
Om man har tur - en apelsin.
Once (som alltså är istället för middag) - vitt bröd.
Alltid. Alla dagar. Och vankas det efterrätt så är det också vitt bröd. Med kolasås.
c.s fantastiska TONFISKGEGGA
Du behöver:
3 dl gräddfil
1 rödlök
1 burk tonfisk (delfinvänlig)
1 msk senap (eller efter tycke och smak)
salt
peppar
Hacka löken, blanda allt. Låt stå i kylskåp en stund. Ät.
Om vi äter det ofta här? Nä, nej det kan jag inte påstå. Alltså aldrig. Nej här ser matschemat ut ungefär såhär:
Frukost - vitt bröd.
Lunch - böngryta.
Om man har tur - en apelsin.
Once (som alltså är istället för middag) - vitt bröd.
Alltid. Alla dagar. Och vankas det efterrätt så är det också vitt bröd. Med kolasås.
Kommentarer
Postat av: M
Den där tonfiskgeggan känner jag igen!
Postat av: Caroline
Hahah den där... Kan inte äte det längre eftersom att vi typ åt det VARJE DAG i två år kanske?? Jag spyr så fort jag hör ordet.. Dålig stil Carro, dålig stil..;)
Trackback